domingo, 26 de abril de 2020

TREBALL SETMANA 27 AL 30 D'ABRIL (Introducció, correctors i matemàtiques)

Bon dia! Com esteu?

Comencem una setmana en la que hi haurà moltes novetats...
És temps de seguir esforçant-nos, de continuar treballant.. però també tenim una bona notícia, i és que ja podem eixir al carrer a passejar un poquet cada dia 😊💪 I començarem a vore'ns per videoconferència!
Per ara, la primera vegada que ens vorem serà aquest dijous a les 12 hores. Ja us donaré més instruccions durant estos dies, perquè segurament no podrem vore'ns tots alhora per ser molts i farem grups.

En altra entrada del dia de hui al blog he penjat un calendari de estes pròximes dues setmanes, per a que tingau clars els dies en que pujaré els deures de cada àrea, quan els arrepleguem i a qui els heu d'enviar, quines activitats, etc. Per ara, seran només les activitats d'expressió escrita o concretes que nosaltres us diguem, la resta les heu de corregir vosaltres amb els correctors que pengem al blog.
Podeu imprimir-lo si teniu impressora o apuntar hui mateix les coses a la vostra agenda. Repartiu-vos el treball per dies segons com vullgau.

Recordeu que el dimarts és l'últim dia per a entregar el conte en brut i el dijous ja passat a net corregit per mi.

Comence penjant els correctors de les activitats de Matemàtiques i Llengua Valenciana que vaig posar de deures l'últim dia:






TREBALL SETMANA DEL 27 AL 30 D'ABRIL
MATEMÁTICAS
- Repaso acumulativo Página 139, ejercicios 1 al 8. Atención al nº3 para saber qué operación debes hacer para calcular el término que falta. Para el nº 5 debes repasar la página 92 y para el nº 6 sigue el ejemplo:
            D U, d c m
           8  4 , 0 3 2 = 8D + 4U + 3c + 2m = 80 + 4 + 0,03 + 0, 002

- Repaso de los números naturales y el valor posicional:





- Practica con los números naturales pinchando en el siguiente enlace de página web. Puedes practicar todas las actividades del bloque A ( de la A.1. a la A.11.), excepto la A.6. y la A.9. Si no entendéis alguna, al cometer un error, te da la explicación de cómo se hace:

https://es.ixl.com/math/5-primaria 

- Repaso de los números decimales. Vídeo de introducción:




- Escribe esta ficha sobre números decimales en tu libreta y complétala:

 

 - Ficha para multiplicar y dividir por la unidad seguida de ceros. Si puedes la imprimes para hacerla pegándola en la libreta, y si no, haces sólo la parte de arriba copiándola (la de las operaciones):

https://www.actiludis.com/2015/11/09/producto-y-division-por-la-unidad-seguida-de-ceros-2/03-productos-y-repartos-con-10-100-1000/



No hay comentarios:

Publicar un comentario